Edicions anteriors: 2018

Los Objetivos

Mataró -
JOB E-LOGIS

Tornar a Los Objetivos

Rol social Mare de Deu de Lourdes – Educació infantil i mediació infantil/voluntariat en mediació

13, novembre, 2020
Rol social Mare de Deu de Lourdes – Educació infantil i mediació infantil/voluntariat en mediació

Vam visitar al Novembre una Escola Mataronina, on conviuen diferents cultures i es realitzen projectes vivencials i pensat en nenes i nens per millorar la seva intel·ligència emocional i coneixement cultural. Després de la visita, la Souad i la Sara van proposar a l’Escola ajudar en la seva tasca i realitzen accions de voluntariat cada setmana. A continuació ens expliquen la seva vivència.

“El primer dia que vam anar amb Cynthia per fer la reunió amb el director, haig d’admetre que estava una mica nerviosa ja que  era la primera vegada que anava a fer pràctiques a una escola.

El primer dia em va costar una miqueta adaptar-me però els següents dies va ser tot més fàcil, gràcies a l’ajuda de l’Anna (professora) i els nens/nenes. 

Ajudo a una nena de 4 anys a integrar-se amb altres nens i nenes, necessita la meva ajuda.” Sara.

 El primer dia que vam anar a fer la reunió a l’escola Mare de Déu de Lourdes amb la Cynthia estava una miqueta nerviosa però el director em va mostrar molta confiança tant ell com tota la gent que estava a l’escola.

 Van passar els dies, i cal destacar que el primer dia va ser un dia molt tranquil, dies més endavant la cosa va canviar, ja no era lo mateix em tocava utilitzar totes les armes que em van ensenyar el meu cicle mig ja que ja que el noi a qui ajudo necessitava més atenció personalitzada, havíem d’estar més a sobre d’ell i vigilant tots els passos que feia.

 A vegades també estic amb els nens d’infantil són molt macos, estic molt còmode amb ells.

Per lo general estic molt contenta, el tracte amb els professors, alumnes i noies del menjador és molt bo. Em sento com a casa. Soaud


Galeria d'imatges