Edicions anteriors: 2018

Tranding Friends

Vallès Oriental -

Tornar a Tranding Friends

Rol Social Oncovallès

1, desembre, 2020
Rol Social Oncovallès

Avui els nois de l’equip TRAIDING FRIENDS del programa JOB eCOMM de SINGULARS hem realitzat la nostra acció social amb la fundació Oncovallès.

 

Aquest any a causa de la situació derivada per la covid-19 no hem pogut treballar mà a mà, però per poder col·laborar amb ells i poder donar un cop de mà, ens hem dedicat a fer la funció de voluntariat des de Can Font.

Aquesta acció solidària ha consistit en la creació d’unes boles de Nadal que després la fundació Oncovallès vendrà per un euro cadascuna. Per poder fer aquesta acció social ens hem dividit en tres grups on uns retallaven l’etiqueta de la fundació, altres els cordills per posar-lo a les boletes i l’altre feia els forats a les etiquetes.

Aquesta tasca ens ha semblat molt interessant i molt gratificant, ja que hem pogut treballar per una bona causa i a més, és una molt bona oportunitat per donar un cop de mà aquestes associacions que més ho necessiten. Hem gaudit molt, les boletes han quedat molt maques i esperem poder continuar treballant!


Galeria d'imatges