Edicions anteriors: 2018

MP Live

La Selva -
JOB E-LOGIS

Tornar a MP Live

Rol Social_CAAS Tossa de Mar

19, febrer, 2021
Rol Social_CAAS Tossa de Mar

El CAAS de Tossa de Mar es el servei de recollida d’animals abandonats va ésser assumit pel Consell Comarcal de la Selva l’any 1989, i va començar a ser operatiu l’any 1990.

El novembre de 1996 el Consell Comarcal de la Selva va iniciar les obres de les noves instal·lacions, situades al municipi de Tossa de Mar, que es varen cloure el novembre de 1997. Les instal·lacions estan compostes de 50 gàbies dobles, amb capacitat per a 120 animals i 1 gàbia comuna de gats. A més hi ha l’edifici de serveis on es troba la clínica veterinària, el quiròfan, el lavabo adaptat per a discapacitats, els vestidors, el magatzem, la cambra frigorífica i el garatge. L’any 2006 les instal·lacions del CAAS varen ser ampliades amb la construcció d’un pati exterior d’esbarjo per als gossos.

 

Els joves del grup han volgut  col·laborar amb el centre, tenint cura  d’alguns dels animals durant un matí.

“A l’arribada han assignat a cada jove un gos i hem dedicat una bona estona a treballar la sintonia entre gos i cuidador i a aprendre unes normes bàsiques per controlar la conducta del gos.

A partir d’aquí hem fet una molt bona passejada amb bany inclòs ja que hem anat per la vorera d’uns riera que hem travessat varies vegades per tal que els gossos es refresquin.

A la tornada a la protectora hem fet un massatge als nostres respectius gossos com a comiat.”


Galeria d'imatges